Select Page

La Regidoria de Turisme d’Altea, que dirigeix Xelo González, ha doblegat els seus esforços per a oferir majors serveis i la millor atenció als visitants. Com ja és habitual, durant l’estiu s’ha instal·lat un Punt Info en el Barri antic, concretament en la Plaça de l’Església, una de les zones més concorregudes de la localitat.

Aquest punt d’informació turística estarà operatiu fins a l’11 de setembre i tindrà un horari ininterromput de 18.00 a 22.00 hores. “El Punt Info està situat de manera estratègica en un lloc molt transitat, amb un horari que permet al turista ser atés i assessorat per a gaudir de la seua estada a Altea amb informació de l’oferta cultural, esportiva, natural i d’oci”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

Com és habitual, l’oficina de turisme del carrer Sant Pere, també modifica el seu horari per a adaptar-lo aquests mesos. A l’estiu, la Tourist Info romandrà oberta de dilluns a dissabte en horari al matí de 10.00 a 14.00 hores i en horari a la vesprada de 17.00 a 20.00 hores i els diumenges de 10.00 a 14.00 hores.

Pin It on Pinterest