Select Page

És la primera vegada que es reuneix aquest consell sota la presidència de la regidora d’Igualtat, Anna Lanuza

El Consell Local de Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Altea es va reunir ahir per a organitzar l’agenda dels actes commemoratius del 25 de Novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. Aquest ha sigut el primer Consell que la nova regidora d’Igualtat, Anna Lanuza, ha presidit.

Les associacions de dones d’Altea; representants polítiques i sindicals; professionals del centre salut; del Centre de la Dona de Dénia i del departament d’Igualtat van consensuar en aquesta reunió les diferents activitats que es duran a terme a Altea entre els mesos d’octubre i novembre per a conscienciar a la ciutadania de la necessitat de construir un municipi lliure de violències de gènere i on els homes i les dones puguen gaudir d’una igualtat real.

Entre les actuacions aprovades està una xarrada de Marina Marroquí en els instituts de la localitat; unes jornades abolicionistes amb la participació d’Amelia Tiganus; la representació teatral de l’obra de Henrik Ibsen ‘Nora o la casa de nines’, o el concurs de rap contra la violència de gènere.

 

 

Pin It on Pinterest