Select Page

La Vila Blanca segueix la seua promoció en la Fira Internacional del Turisme

Altea va rebre ahir, en la “Noche Q” (de qualitat) de FITUR celebrada en el saló de cristall de l’ajuntament de Madrid, el certificat DIT, on es va certificar com a destinació turística intel·ligent pel ICTE (Institut de la Qualitat Turística Espanyola). La regidora de Turisme, Xelo González, ha rebut aquesta distinció de mans de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

“L’haver sigut certificats com el primer DTI d’Espanya de menys de 50.000 habitants és tot un orgull i un premi al treball realitzat i l’haver pogut recollir aquesta distinció pel ICTE en un acte com el d’anit és un incentiu més per a continuar treballant i apostant pel turisme de qualitat” ha comentat Xelo González, edil de Turisme.

Continua la promoció d’Altea en Fitur

Altea segueix en Fitur realitzant reunions amb agents turístics i promocionant l’oferta turística del municipi entre el públic professional i el farà aquest cap de setmana davant el públic general destacant la cultura, el ciclisme, la nàutica i la naturalesa, entre altres atractius com la gastronomia o el sol i platges.

“El treball de promoció en Fitur està sent molt positiu, amb una molt bona resposta per part de tots els professionals que ens han visitat en l’estand o amb els quals hem mantingut reunions”, ha finalitzat González.

Pin It on Pinterest