Select Page

L’acte s’acompanyara amb una exposició fotogràfica del món de “les pesqueres”

El pròxim divendres 21 de gener s’inaugurarà a Palau Altea, a les 19h, l’exposició fotogràfica i la presentació del llibre “Nits de Tinta” de Jake Abbott. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat, qui convida a alteans, alteanes i visitants a gaudir de la mostra. Aquesta obra rendeix homenatge i mostra el món de “les pesqueres”, un art únic de pesca dels penya-segats de la Marina Alta. En la presentació estaran l’autor, Jake Abbott, l’escriptora Roser Cabrera, col·laboradora del projecte, i la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

L’acte serà d’entrada lliure amb aforament limitat i mesures especials per la Covid-19. A més, comptarà amb un punt de venda del llibre fotogràfic. L’exemplar de Abbott pretén salvar la memòria de “les pequeres” mostrant els seus estris i als seus familiars. L’autor intenta fer justícia a tots aquells que es jugaven la vida en “les pesqueres” per al manteniment familiar a través de les seues fotografies. L’exposició del fotògraf de Jesús Pobre estarà a Palau Altea fins al 5 d’abril i el seu horari de visita serà els dimarts i els dijous de 16.30 a 19:30h

“Nits de Tinta” no és fruit de la improvisació, tot el contrari, porta un treball de 20 anys a la seua esquena. Unes fotografies realitzades en els penya-segats de Xàbia i els seus voltants amb l’objectiu de mostrar i donar homenatge  aquesta pesca tradicional.

Pin It on Pinterest