Select Page

L’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Altea ha sigut convidada a formar part dels grups de treball per a debatre la nova llei de Participació Ciutadana de la Generalitat Valenciana.

Aquests grups de debat compten amb la participació de diferents actors com a administracions públiques i associacions de voluntariat. L’objectiu d’aquestes reunions de treball és debatre sobre els diferents assumptes que planteja la nova llei com la participació des de fora de la Comunitat Valenciana; la participació ciutadana des de l’Administració Pública; participació i formació; el foment de l’associacionisme i les funcions del Consell de Participació Ciutadana.

“És un orgull formar part d’aquest debat que es traduirà en la nova Llei de Participació Ciutadana, una eina imprescindible per a continuar amb el treball que es realitza des de totes les administracions per a involucrar a la ciutadania des de diferents àmbits. És a més una oportunitat per a crear sinergies i aprendre d’altres companys”, ha comentat Mari Lavios, regidora de Participació Ciutadana.

Pin It on Pinterest