Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha iniciat ja les obres de millora del sistema de climatització del Palau d’Altea i la substitució de tots els aparells necessaris per a la dotació de fred i calor en la instal·lació cultural, segons ha comentat hui l’edil d’Infraestructures i Obres, Diego Zaragozí. La inversió de més de 343.000 euros suposarà dotar d’un sistema eficiència de climatització al Palau, superant problemes que s’anaven arrossegant, tant en el disseny com per l’antiguitat dels actuals aparells.

“Aquesta és una inversió més que necessària perquè en l’actualitat el sistema no era res eficient, necessitava massa temps de connexió per a assegurar una climatització òptima amb el que comportava de consum energètic”, ha explicat Zaragozí.

Per a pal·liar aquesta situació, a més d’instal·lar nous equips també es modificarà el disseny del sistema, que evite que la concentració d’emissió de l’aire, tant calent com fred, en platea i busque un model més repartit per tota l’estada. Segons el regidor, “és necessari aquest canvi perquè cal assegurar un confort entre els espectadors i els artistas, així com minimitzar consums i emissions de CO²”.

Les noves necessitats del Palau no estaven cobertes amb els sistemes actuals, a causa de l’edat dels equips amb més de 20 anys, i l’ús continuat d’aquests.

Zaragozí ha comentat que ja s’ha iniciat en aquests dies el replanteig de l’obra per a començar a principis de gener i completar el conjunt de l’actuació en un termini previst de mes i mig.

Pin It on Pinterest