Select Page

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altea, davant l’augment de la incidència del nombre de contagis per la covid-19, ha decidit suspendre la celebració de cap d’any programada per a la nit del 31 de desembre a Altea i Altea la Vella. Així ho ha comunicat mitjançant decret, amb la finalitat de garantir la seguretat de la ciutadania i evitar una major propagació del virus.

“Hem de ser responsables i fer tot el que és a la nostra mà per a frenar la propagació del virus, per això, i davant la pujada de la incidència hem determinat que el millor és cancel·lar la celebració de cap d’any. Encara que gràcies a les mesures de contenció adoptades i l’alt grau de vacunació els efectes de la pandèmia estan sent controlats, hem de garantir la salut pública i evitar situacions de risc com aquesta mena de celebracions. Sol·licitem, per tant, a la ciutadania que continuen prenent totes les mesures establides per les autoritats sanitàries i extremar la precaució durant les festes nadalenques”, ha assenyalat Marta Lloret, regidora de Festes.

Malgrat la cancel·lació de la celebració, sí es conservarà el tret pirotècnic previst per a aqueixa data. Els dos castells de focs artificials programats es tiraran, però el lloc de tret serà convenientment reubicat per evitar aglomeracions, i en compliment de les mesures sanitàries i de seguretat.

Pin It on Pinterest