Select Page

El proper 31 de desembre, en horari de 10:30 a 13:00h, la Plaça del Convent albergarà una gran festa infantil Cap d’Any; així ho ha donat a conèixer l’edil d’Educació, Miguel de la Hoz, que ha animat els més xicotets a participar de les diferents activitats previstes.

“Este ha sigut un any de moltes sorpreses i des de la regidoria d’Educació hem volgut que acabara amb una sorpresa més. Així que hem preparat una festa Cap d’Any per als més xicotets, que tindrà lloc el matí del 31 de desembre”. Ha comentat el regidor.

“Són els més menuts els que habitualment no arriben a les campandes perquè s’adormen abans i per això hem volgut organitzar una festa en què ells també celebren les campanades a les 12 del mig dia”; ha assenyalat el regidor.

De la Hoz ha apuntat que en el transcurs de la festa, els nens i nenes que hi assisteixin podran gaudir de la música, ball amb canó de neu, jocs, manualitats per crear el seu propi cotilló, photocall i moltes sorpreses.

“Esperem que els més xicotets també puguen gaudir d´esta festa Cap d´Any en família”, ha conclòs Miguel de la Hoz, regidor d´Educació.

La iniciativa compta amb la col·laboració de Projectes Educatius.

Pin It on Pinterest