Select Page

regidoria de Joventut, encapçalada  per Marta Lloret, ha organitzat diverses activitats per celebrar el Halloween a Altea. En concret, són tres les propostes que s’han posat en marxa per als dies 28, 29 i 30 d’octubre. Un escape room anomenat “Jig Saw”; una gincana de supervivència, “Love Zombies” i un “Passatge del Terror” conviden a gaudir d’un intens Halloween.

En paraules de l’edil, “des del departament de Joventut s’han organitzat diverses activitats per celebrar el Halloween amb el propòsit que un gran nombre de joves, xiquets i xiquetes en gaudisquen”. “Es tracta d´activitats variades, a desenvolupar en diferents espais i destinades a públic de diferents edats”; ha afegit la regidora.

El divendres 28 al Centre Juvenil d’Altea, en horari de 18:00 a 23:00h tindrà lloc l’escape room Jig Saw. Una activitat dinàmica amb interacció destinada a joves entre 14 i 30 anys. És una activitat gratuïta per als participants, que seran organitzats en grups de 8 a 10 persones. Les places són limitades i la inscripció s’ha de fer a https://entradium.com/events/saw-altea

El dissabte 29 l’activitat prevista “Love Zombies” és una gincana de supervivència zombie. L’horari de la mateixa és de 23:00 a 04:00h. El preu de les entrades és de 15€ pels 400 primers inscrits i de 25€ pels següents. Més informació i entrades a www.lovezombies.es

I el diumenge 30, el “Passatge del Terror” estarà instal·lat al Centre Cultural d’Altea la Vella. Esta activitat serà gratuïta per als participants i hi haurà dos torns diferents. Un per a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 11 anys, en horari de 19:00 a 21:00h i un segon destinat a majors de 12 anys, de 21:30 a 00:00h. Els grups de participació tindran un màxim de 6 persones i hi haurà passades cada 15 minuts. La inscripció per participar al Passatge del Terror s’ha de dur a terme a https://entradium.com/event/purga-altea-altea

Com a responsable municipal de Joventut, Marta Lloret anima els joves alteans a gaudir d’un Halloween diferent en un ambient de diversió, suspens i terror.

Lloret ha acabat indicant que estes activitats tenen la col·laboració de l’IVAJ, Institut Valencià de la Joventut.

 

Pin It on Pinterest