Select Page

La regidoria d’Educació cedirà les instal·lacions de l’Aula de Cuina municipal a Càritas Altea per a la formació dels seus usuaris en la gestió dels productes que els ofereix l’ONG. Així ho ha donat a conéixer l’edil de l’àrea Vicenta Pérez.

El taller, organitzat en sessions de dues hores i mitja els dies 10 i 14 de setembre, dotarà de recursos als participants per a saber elaborar diferents menús a partir del coneixement de les propietats de cada aliment. “Esta acció redundarà directament millorant l’aprofitament i l’ús del menjar que es dona des del banc d’aliments, per tant és molt positiu que es realitze”, explica Vicenta Pérez, la regidora d’educació.

De la mateixa manera, segons informen des de l’organització local, s’ha preparat una activitat lúdica paral·lela per als menors amb l’objectiu de conciliar l’activitat amb la família. Este taller, amb el títol “Alimentació i higiene bucal saludable”, dotarà d’aprenentatge i coneixements mitjançant jocs i activitats col·laboratives i participatives.

Pin It on Pinterest