Select Page

El turisme nacional suposa quasi el 70% de les consultes ateses en els punts d’informació turística

 Altea ha finalitzat el mes de juliol amb una ocupació hotelera del 90%, en la qual destaca el turista nacional i l’europeu. Més de 2.000 persones han acudit tant a la Tourist info com el punt d’informació turística situat en el barri antic per a recollir informació de la localitat i activitats. Quasi el 70% de les persones ateses eren de procedència nacional.

“Altea continua sent un destí preferent per al turista nacional i europeu. Els nostres visitants es mantenen de manera estable i creixeran aquest mes d’agost. Estem molt contents amb l’acolliment que han tingut les visites guiades i el gran nombre de turistes que dia a dia s’acosten a la Tourist info i el punt d’informació de la plaça per a conéixer els nostres llocs més emblemàtics, les millors rutes i activitats que ofereix Altea”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme.

Aquest mes de juliol, com en tots els períodes vacacionals, Turisme va instal·lar en la plaça de l’església un punt d’informació turística que reforça les labors de la Tourist info. Entre tots dos punts s’han registrat 2.077 atencions, en el mateix període del passat any, van anar 1.815. En total van ser 1.388 les persones ateses en la Tourist info i 689 en el punt d’informació de la plaça de l’església.

La procedència nacional, amb 1.420 persones ateses en els punts d’informació turística, va anar principalment de la Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Catalunya, Múrcia, Extremadura i Castella-la Manxa. I la procedència internacional, amb 657 visitants atesos, va anar de França, el Regne Unit, Bèlgica, Noruega, Holanda i Sud-amèrica. El turista a Altea s’ha interessat majoritàriament per excursions per la Costa Blanca, informació local, platges, activitats culturals, festes, gastronomia i allotjament.

La Regidoria de Turisme ha realitzat huit visites guiades per la localitat en aquest període de temps, en les quals participat 143 persones. Aquestes visites continuen fins al pròxim 3 de setembre. Són gratuïtes i la inscripció es realitza en la Tourist Info.

Pin It on Pinterest