Select Page

Des de la regidoria de Participació Ciutadana i de Projectes europeus, EuroAltea, s’enceta de nou l’activitat English Coffee per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 8 anys amb la col·laboració de la Biblioteca Pública d’Altea.

“Estes activitats son totalment gratuïtes i ajudaran i motivaran d’una manera molt divertida a que els xiquets i xiquetes aprenguen anglés de la mà de dos animadors d’Euroaltea, Anna i Thomas, els quals desenvoluparan activitats per a l’aprenentatge i la pràctica del vocabulari en anglés” ha explicat la regidora Mari Laviós.

“És la segona vegada que posem en pràctica este taller i en esta ocasió les places que s’oferten son 5 per tal de complir amb les mesures de seguretat i per assegurar un gran assoliment de les activitats preparades”; ha afegit la regidora.

Les sessions, de 45 minuts, tindran lloc a la Biblioteca de la Casa de Cultura i la inscripció será únicament de manera online emplenant un formulari. L’admissió seguirá l’ordre de la inscripció. En estes sessions els menuts aprendran i practicaran el vocabulari en anglés.

“És molt important que aquells xiquets i xiquetes que estiguen interessades es comprometen a acodir a totes les sessions preparades”, ha matisat Mari Laviós.

Les dates per a les sessions són les següents:

Dimarts 14 de setembre (17:00h – 17:45h).

Dimarts 21 de setembre (17:00h – 17:45h).

Dimarts 5 d’octubre (17:00h – 17:45h).

Dimarts 19 d’octubre (17:00h – 17:45h).

Dimarts 26 d’octubre (17:00h – 17:45h).

Dimarts 2 de novembre (17:00h – 17:45h).

Dimarts 9 de novembre (17:00h – 17:45h).

Els xiquets i xiquetes que estiguen interessats han d’inscriure’s emplenant este formulari https://forms.gle/bqfdtXsR8MocrF2q8

Pin It on Pinterest