Select Page

Els interessats a participar en la present edició de Balconades d’Altea tindran fins al 11 de juny per preinscriure’s i recollir les teles a la Casa de Cultura d’Altea; així ho ha informat l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

Com marquen les bases, podran intervenir tots els creadors que ho desitgen, majors de 18 anys i la tècnica i tema de les obres són lliures; únicament s’ha de tenir en compte que la seua exposició a l’exterior siga viable.

“La participació en Balconades d’Altea es pot realitzar de forma individual o col·lectiva”; ha recordat Serrat, que ha matisat que “de manera individual només es podrà participar amb una balconada”.

Segons les dades aportades per la responsable municipal de Cultura, la recollida de teles o lliurament de les obres es durà a terme a la Casa de Cultura, en horari de 17:00 a 21:00h de dilluns a divendres; previ dipòsit de 10 € -en efectiu i import exacte- que es tornarà al lliurar la balconada per a la participació. La data de lliurament de la balconada serà fins al 25 juny.

“L’exposició es formarà amb les 60 primeres balconades presentades i les restants seran per servei. Es podran excloure aquelles balconades que resulten ofensives, que agredisquen a la sensibilitat del públic o que no reuneixen unes condicions o qualitat mínima per a la seua exposició en via pública”; ha matisat l’edil.

Com succeeix en cada edició, esta exposició a l’aire lliure es podrà gaudir en les localitats d’Altea, del 19 de juliol al 29 d’agost; Alfàs del Pi, del 3 de setembre a l’1 d’octubre; Agost, del 6 al 17 d’octubre i Benimantell, del 5 al 30 de novembre.

La balconada podrà ser retirada pel seu autor entre el 21 de desembre de 2021 i el 25 de febrer de l’any 2022 a la Casa de Cultura d’Altea.

Aurora Serrat anima a la participació en Balconades d’Altea; “Una iniciativa cultural popular en la que les obres engalanen els balcons de les principals carrers del Poble Antic d’Altea”.

Per a més informació consultar les bases a: https://www.alteacultural.com/wp-content/uploads/2021/05/Balconades_2021_BASES_val-cas.pdf

Pin It on Pinterest