Select Page

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, ha presentat este matí l’oferta formativa per a adults programada durant el curs escolar 2021/2022. Els cursos es divideixen en funció del nivell i capacitats de cada participant.

La programació recull una formació bàsica, que comprén alfabetització, neolectors i educació de base; un curs per als interessats en l’ensenyament secundari (nivell 1 i 2); el ‘Programa G’, que recull les competències clau de nivell 2 (Labora); la preparació per a la prova d’accés a cicle formatiu superior i cursos d’informàtica de nivell 1, 2 i 3 de competències digitals.

A més, el catàleg inclou tres cursos d’idiomes: preparació per a les proves de valencià de la JQCV (nivells A1/A2, B1, C1 i C2), anglés (nivells A1, A2 i B1) i castellà per a estrangers (nivells A1, A2 i B1).

Com a novetat, enguany s’ha proposat un curs d’iniciació a la programació i a la robòtica, així com dos més d’ofimàtica (nivells I i II) que inclou coneixements de Word, Excel i PowerPoint.

La matrícula té un preu de 30 €. Per a més informació i inscripcions, els interessats s’han de dirigir al Centre Públic d’FPA Algar en Camí de l’institut entre el 2 i el 15 de setembre o als telèfons 966 88 58 18 o 627 47 74 84. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres d’11:30 a 13:30 hores i dimarts de 19:30 a 21 hores.

L’edil ha recordat que “les places són limitades, per la qual cosa els interessats a inscriure’s hauran de cridar com més prompte millor. Els grups i horaris es conformaran en funció de les sol·licituds”.

Pin It on Pinterest