Select Page

El dissapte 11 de setembre a Palau Altea, a les 20h, tindrà lloc l’espectacle “Diktat” d’Enzo Cormann, dirigit per Juan Pastor, amb Morgan Blasco i Toni Misó en els papers de Val i Piet. Una representació benèfica dirigida a arreplegar fons per a SOS Refugiados Europa. Així ho ha donat a conèixer la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

Com ha explicat la responsable municipal de Cultura, es tracta d’un drama contemporani de la companyia “Col.lectiu Intermitent” que no deixa indiferent a ningú.

“Amb esta representació a Palau Altea es fa un treball social utilitzant la cultura i el nostre patrimoni artístic per seguir en l’espenta de ajuda social”; ha apuntat Aurora Serrat.

Han acompanyat a la regidora de Cultura en la compareixença el actor Morgan Blasco i el representant de la ONG Paul Sáez.

La venda de entrades serà presencial a la Casa de Cultura i el preu de les mateixes és de 6€ o de forma anticipada en www.alteacultural.com on el preu es de 5€.

Per la seua part, Morgan Blasco ha significat que “cada vegada que es fa una funció solidaria i la companyia pot col.laborar en SOS Refugiados s’obri una finestra de esperança que dona vida a persones que estan patint”. Blasco ha agraït  esta iniciativa en la que porten treballant uns mesos el grup de teatre, la ONG i l’Ajuntament d’Altea.

“Es un plaer poder estar en Altea amb la producció de Diktat. És una història de dos germans que es troben després d’haver estat separats per una guerra. Records, enfrontaments, emocions i perdó ens porten a la necessitat de desenterrar la memòria  per a poder continuar vivint amb ella”; ha postil.lat Morgan Blasco. “L’obra té un final esperançador i la direcció és magistral”; ha conclós l’actor.

Finalment Paul Sáez ha donat les gràcies a Col.lectiu Intermitent per el treball i a l’ajuntament d’Altea per l’ajuda que rebrà la ONG SOS Refugiados per la venda d’entrades i ha explicat  la llavor que esta associació sense ànim de lucre fa a diari a Europa, en este cas concret per a repartir aigua i menjar als damnificats dels incendis de Grècia i Atenes.

“Des 2015 a SOS Refugiats mantenim el compromís de cuidar i defensar els drets humans de les persones que han de fugir i buscar un futur lluny de la seva llar”, ha informat Sáez, qui ha assegurat que les ajudes de la ONG sempre arriben.

Per a més informació www.sosrefugiados.org

Pin It on Pinterest