Select Page

El regidor de Tràfic, Miguel de la Hoz, acompanyat per l’intendent de la Policia Local Armando Reig Botella, ha visitat la zona de la carretera CV-760 que uneix les localitats d’Altea i La Nucia. L’edil ha pogut comprovar de primera mà les conclusions dels informes que la Policia Local ha realitzat ja fa uns mesos per a la millora en la seguretat del tràfic i la millora de senyalització en tota la via.

De la Hoz ha destacat que “és una via amb una senyalització molt antiga i precària pel que és necessari modernitzar la zona”, a més, ha afegit que “la policia confirma que aquest tram de via és d’alta sinistralitat i travessa zones residencials i escolar sumant el tràfic pesat que circula per la zona en qüestió”.

El passat 11 de maig va entrar en vigor la nova normativa de tràfic que limita la velocitat màxima de circulació a 30 km/h en vies urbanes d’un sol carril. No obstant això, l’edil destaca que “la CV-760 segueix l’anterior senyalització, ja que la Diputació d’Alacant, responsable de modificar els senyals, no ho ha fet malgrat les nostres peticions”.

Per últim, el responsable municipal de Tràfic ha demanat als conductors “una precaució especial al circular per esta zona per evitar possibles accidents”.

Pin It on Pinterest