Select Page

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat una exposició fotogràfica contra l’explotació sexual i el tràfic de persones. ‘Punt i seguim. La vida pot més’ s’inaugurarà dimarts que ve, 11 d’octubre, a la Casa de Cultura, després d’una xarrada sobre la tracta.

L’acte començarà a les 19.00 hores amb la xarrada ‘El tràfic de persones amb finalitats d’explotació sexual. Esclavitud del segle XXI’, impartida per Sara Gasulla Vidal, treballadora social de l’ àrea matern infantil del Secretariado Diocesano de Migración/Asti-Alicante.

Després d’ella, a les 20.00 hores, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica ‘Punt i seguim. La vida pot més’, obra del fotògraf Fernando Mármol Hueso. La mostra està estructurada en tres blocs: el drama de les víctimes, la indiferència, i l’esperança. Es tracta d’un projecte de sensibilització realitzat amb persones supervivents del tràfic i amb la col·laboració de projectes d’atenció i acompanyament d’entitats que treballen en aquest àmbit.

“El tràfic d’éssers humans és un fenomen invisibilitzat per a la ciutadania. Combatre-la no és fàcil, ja que la seua detecció i identificació és complexa. És per això, que, amb aquest projecte, des de la Regidoria d’Igualtat volem visibilitzar i sensibilitzar a la ciutadania d’Altea sobre la situació d’abús i explotació de persones, especialment de l’explotació sexual de dones i xiquetes, prenent com a referència el dia 23 de setembre, Dia Internacional contra l’Explotació sexual i el Tràfic de Persones”, ha comentat el regidor d’Igualtat, José Luis León Gascón.

L’exposició i la xarrada estan organitzats conjuntament amb el Secretariat Diocesà de Migració d’Orihuela –Alacant.

Pin It on Pinterest