Select Page

La regidoria d’Infraestructures ha canviat la funció del semàfor d’eixida de la glorieta entre la Partida Carbonera i la carretera N-332 en direcció a Alacant. Ara, el semàfor s’il·luminarà en posició d’ambre intermitent, que suposa que els vehicles no s’hagen de detenir, però exigeix extremar precaucions en la incorporació a la via principal.

Segons l’edil de l’àrea, Diego Zaragozí, amb esta modificació “s’evitaran en hores punta els embossos que es produïen en eixe punt concret”. A més a més, destaca que esta és una de les actuacions sobre el tram de la carretera nacional al pas per Altea una vegada recuperades les competències sobre esta i que estan avalades amb informes favorables per part de la Policia Local. “Es tracta d’una reivindicació durant molts anys que mai havia sigut atesa per Carreteres i que finalment ha sigut resolta”, afig.

Pin It on Pinterest