Select Page

El proper dimarts 20 de juliol, a les 18:30 al Saló d’Actes del Centre Social, tindrà lloc una nova jornada informativa i de participació ciutadana sobre el PAT, Pla d’Acció Territorial de les Comarques Centrals, en l’àmbit de les Marines.

La jornada, tindrà una durada aproximada d’hora i mitja, està oberta a la ciutadania prèvia inscripció i en la mateixa es donarà a conèixer l’abast del PAT. Un Pla impulsat per la Generalitat que abasta 8 comarques: la Canal de Navarrés; la Costera, la Vall d’Albaida, la Safor, el Comtat, l’Alcoià i les Marines.

Les Competències d’un PAT, com a instrument d’ordenació del territori, es desenvolupen en tres eixos: la infraestructura verda i el paisatge; els assentaments urbans i les infraestructures. Per definir les propostes del pla s’inicia un procés de participació que és itinerant per les 8 comarques.

En esta segona jornada que tindrà lloc a Altea, la primera es desenvolupaba el passat mes de novembre, participarà la secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge de la GVA, Imma Orozco Ripoll, qui, al costat del regidor d’Urbanisme, Jose Orozco, convida a la participació en esta nova jornada informativa sobre el Pla d’Acció Territorial de les Comarques Centrals.

La inscripció per assistir s’ha de materialitzar en el correu participa@cercle.es  o telefonant al 963380306 en horari de 09:00-14:00h

Pin It on Pinterest