Select Page

El Parc Natural de Serra Gelada i Cruz Roja, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, desenvolupaven dissabte passat, 26 de juny, una jornada d’accessibilitat al riu Algar amb l’objectiu de contribuir a la millora de l’accessibilitat universal, així ho ha donat a conèixer el regidor de Medi Ambient, Jose Orozco.

L’accessibilitat universal és el grau en el qual totes les persones poden utilitzar un objecte, visitar un lloc o accedir a un servei, independentment de les seues capacitats tècniques, cognitives o físiques.

Esta jornada d’integració social s’ha organitzat al voltant de l’accessibilitat al riu Algar per a persones amb mobilitat reduïda perquè puguen conèixer i gaudir d’este paratge del municipi. Per a això s’han utilitzat cadires de rodes adaptades per a la naturalesa cedides pel Parc Natural de Serra Gelada, el voluntariat de Creu Roja Altea i el suport de l’Ajuntament.

En paraules de l’responsable municipal de Medi Ambient, “la jornada va transcórrer amb èxit i es van aconseguir els objectius que s’havien proposat i que no eren altres que la integració social i accessibilitat a espais naturals”.

Jose Orozco ha conclòs la valoració d’esta jornada d’accessibilitat agraint a Cruz Roja i al Parc Natural de Serra Gelada i als seus responsables l’organització d’esta activitat que ha acostat el medi ambient a persones amb mobilitat reduïda, permetent gaudir de l’entorn del riu Algar, la seua flora i fauna.

Pin It on Pinterest