Select Page

La regidoria d’Educació i Igualtat anuncia una nova edició del curs “Cuinem bàsics de convivència” a l’Aula de Cuina municipal. Es tracta d’unes jornades que, segons l’edil de l’àrea, Vicenta Pérez; “fomenta l’ensenyança en igualtat a la cuina i, a més, aporta coneixements bàsics per a desenvolupar-se amb l’aprenentatge d’algunes tècniques”.

Els tallers són gratuïts i van dirigits a joves nascuts entre els anys 2000 i 2005 que estiguen empadronats a Altea amb almenys un any d’antiguitat. Les edats coincideixen amb les de futurs universitaris que, generalment, han de viure en una altra ciutat. La regidora explica que, “com no es va poder dur a terme l’activitat l’any passat a causa de la pandèmia, esta edició hem ampliat el rang d’edat un any”.

El curs es realitzarà en cinc sessions del 5 al 9 de juliol en horari de 10 a 12 hores on es prepararan cinc receptes bàsiques variades.

La selecció dels participants serà per rigorós ordre d’inscripció, però es prioritzarà que hi haja paritat de gènere entre els assistents fins a un màxim de dotze. Els interessats han d’enviar un correu electrònic a auxeducacio@altea.es que incloga fotocòpia del DNI, justificant d’estudis acadèmics o equivalents i l’imprés d’autorització d’ús de dades i imatge. El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el dilluns 21 de juny fins al dijous 1 de juliol.

Pin It on Pinterest