Select Page

Durant la vesprada d’ahir, la plaça del Mestre de la Música va acollir la presentació del poemari “La paraula i el gest” de l’alteà Josep Lanuza, Quixala. Durant l’acte, també van intervenir Joan Borja, director de la Càtedra Enric Valor de la Universitat d’Alacant; i Lluís Fornés i Pérez-Costa, autor del pròleg i Doctor en Filologia Catalana. Més de cinquanta persones acompanyaren l’autor en l’estrena.

“La paraula i el gest” és un poemari escrit el passat any durant el confinament. Lanuza explica que l’obra “repassa alguns moments concrets de la meua vida” en cinc parts diferenciades que tracten assumptes sobre la família, el poble d’Altea, amics i fets concrets. A més, destaca l’obra pel seu llenguatge senzill i un contingut personal.

Joan Borja va descriure la publicació de l’obra com “l’eixida de l’armari poètic” de l’autor. “Després de tota una vida com a editor selecte, Quixala ha esdevingut poeta. Ara, és ell qui assumeix el joc de la paraula i la comunicació amb la literatura”, afegia.

Per la seua part, Aurora Serrat, regidora de Cultura, qui va introduir l’acte, va valorar que “amb estes iniciatives, recolzem el teixit cultural d’Altea que completen la programació que s’ofereix durant tot l’any”.

Pin It on Pinterest