Select Page

En el matí d’ahir, les regidories de Turisme i Comerç, regides per Xelo González i Miguel de la Hoz, respectivament, feien entrega dels primers distintius de qualitat “Altea amb Confiança” aconseguits per les 10 empreses locals: Rutas de Altea; La Bocana Sailing Point; Hotel Ábaco; Club Nàutic Altea; Hotel Cap Negret; Pescados Moltó; Pizzeria Stomboli; CN Campomanes; Tejidos Llinares i Frutos Secos Zaral.

Com recordaven els edils, este distintiu ha sigut pensat per seguir treballant en la reactivació de l’economia local després de la situació generada per la pandèmia de la COVID-19.

Ha sigut la consultora local SIGGO l’encarregada de certificar a les empreses que ho han sol·licitat i s’han compromès amb els valors que representen la marca Altea. En l’acte de lliurament també ha estat present el CEO de la consultora, Severino Signes.

Des de les regidories impulsores de “Altea amb Confiança” s’ha agraït l’esforç realitzat per estes primeres 10 empreses alteanes reconegudes pel seu esforç i treball diari en pro de la qualitat que fa d’Altea una aposta diferenciadora en qualitat, seguretat, excel·lència, i hospitalitat , entre molts altres aspectes.

Segons van revelar també els edils, estes són els 10 primers reconeixements, però hi ha moltes altres empreses que estan passant ara mateix l’auditoria a la qual són sotmeses abans de rebre el distintiu.

“Heu sigut els primers a arribar a este reconeixement i esperem que el vostre esforç servisca com a exemple perquè altres empreses se sumen al projecte. Enhorabona a tots”. Amb estes paraules, Xelo González i Miguel de la Hoz felicitaven als guardonats.

Pin It on Pinterest