Select Page

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, ha presentat el llibret informatiu de la pròxima edició de la “Ruta de tapes” dedicada a l’horta de primavera que tindrà lloc del 28 de maig al 6 de juny. La guia inclou horaris, descripcions de les tapes, quadres de votació i ubicació de cadascun dels bars i restaurants participants.

Els bars i restaurants elaboraran cadascun dues tapes diferents: una realitzada amb productes típics de l’horta de temporada i una altra de lliure elecció. El preu de les tapes és de 3 € i inclou vi, cervesa o aigua. La present edició compta amb la participació de 14 establiments locals: Gi&Bla, L’ideal, Terramaris, La Cañata, Pizzeria Il Banditto, Mana Lounge, Casa Vital, Bon Vent, El austríaco, Club Nautico Marina Greenwich, Bistro Shabby Chic, La trova, Hasaki sushi i Bistro La Clau.

Els ruters que hagen segellat i votat en un mínim de sis locals dels 14 participants, accediran al sorteig de diferents premis: un xec de 100 € per a gastar en el comerç d’Altea, tres caixes-regal de 6 unitats de la gama Imprescindibles d’Althaia Artesana, quatre lots de productes de BORPE i dues consultes completes gentilesa d’Iván Nutrición.

A més, també es pot participar mitjançant l’aplicació de Gastroeventos. El seu director, Mario Ayús, ha detallat que “els usuaris poden trobar tota la informació des del seu telèfon mòbil i accedir a la votació de les tapes”. Per a votar a través de l’app, s’haurà d’escanejar un codi QR que facilitaran en cada restaurant. Com a incentiu, aquells qui seguisquen este mètode, a més d’entrar en el sorteig general de premis, també participaran en el sorteig d’un altre xec de 100 euros a gastar en el comerç d’Altea.

El regidor també ha destacat que “els trenta primers ruters de cada establiment seran obsequiats amb una degustació de xocolate gentilesa de Chocolates Clavileño.

Una vegada acabada la jornada gastronòmica i el recompte de vots, els establiments amb les tapes millor valorades de les dues categories seran premiats amb 200 euros, publicitat gratuïta durant un any en la plataforma Gastroeventos i, a més, l’ús de la imatge de les tapes guanyadores per a promocions de futures accions.

De la Hoz ha agraït a establiments i col•laboradors el seu interés i suport. Ha conclòs animant a la gent a participar i “aprofitar el bon temps per a gaudir de les terrasses i així donar suport a l’hostaleria.

Pin It on Pinterest