Select Page

En el matí d’ahir, el compte d’Instagram de VisitAltea va anunciar els guanyadors del sorteig realitzat amb motiu dels 20.000 seguidors a la plataforma. El perfil de la marca turística alteana manté un constant creixement, ja que durant el període de participació s’han registrat 300 nous seguidors.

En total s’han repartit nou premis oferits per empreses vinculades a activitats turístiques dins de la localitat. Els obsequis consistien en: un sopar per a dues persones al restaurant Casa Vital, visita guiada pel municipi amb Joan Such de Rutas en Altea, activitat de baptisme de busseig per Celacanto Buceo, ruta amb caiac per l’illa de l’Olla gentilesa de Kayak Club Altea, eixida amb llanxa a càrrec de La Marina Charter, curs teòric de patró d’embarcacions de Nautica Orion, excursió en moto d’aigua fins al Far de l’Albir amb Fun and Quads i Portosenso, passeig amb caiac per La Bocana Sailing Point i navegació amb vaixell amb Euronautica.

La regidora de Turisme, Xelo González, ha agraït la implicació dels col·laboradors i destacava “l’atractiu dels regals entregats”. La majoria dels obsequis estan relacionats amb els esports nàutics. “Amb este sorteig, els premiats tindran l’oportunitat de descobrir este sector, que és considerat un dels punts forts de l’oferta turística del municipi”.

Pin It on Pinterest