Select Page

El proper diumenge 23 de maig, Altea serà la seu de les finals d’Handbol en categories cadet i infantil dels Jocs Esportius organitzats per la Federació Valenciana. Així ho ha indicat l’edil d’Esports, Pere Barber.

El Palau dels Esports i el Pavelló Garganes seran les instal·lacions en què es disputen les diferents trobades, tant masculins com femenins. D’estes finals, eixiran els equips que competiran en els sectors estatals.

En paraules de l’responsable municipal d’Esports, “és una bona notícia que la FBMCV haja triat Altea per disputar els partits de finals. Esta decisió suposa un reconeixement a les nostres instal·lacions per les seues característiques i també al Pla d’Actuació establert per a la reobertura de les instal·lacions esportives municipals, el qual compta amb la certificació de la Càtedra de l’Esport de la Universitat Politècnica de València”.

Pin It on Pinterest