Select Page

El proper 15 de maig tindrà lloc la primera de les activitats que el departament de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, dirigit per la regidora Xelo González, ha posat en marxa per a esta primavera. Esta primera activitat consistirà en un taller ambiental pel litoral alteà amb inici a les 11:00h a la desembocadura del riu Algar.

“En este taller descobrirem els diferents hàbitats de les zones fluvials i costaneres, així com la biodiversitat que viu en cada un d’ells. Buscarem restes i rastres d’animals, plantes i algues que es poden trobar a la línia de costa. Aprendrem conceptes de la dinàmica litoral, formació d’ones i els beneficis d’estos ambients quan tenen un bon estat de conservació”; ha explicat la regidora de Turisme.

Esta ruta pel litoral alteà comptarà amb la direcció de Carles Úbeda; la seua durada serà de 2,5 hores aproximadament i el màxim d’assistents serà de 25 persones.

Per al 24 de juny, Turisme ens ofereix una Gimcana Familiar amb eixida a les 11:00h al Pàrquing del Riu Algar. Esta actividat se desenvoluparà en grups de fins a 30 persones, ja que els diferents grups no van a coincidir en un mateix espai.

“L’èxit de la Gimcana que va tenir lloc per Setmana Santa és el que ens ha portat a organitzar de nou esta activitat de caràcter familiar que permet als participants conèixer el patrimoni alteà a través del joc”; ha declarat González.

La Gimcana està conduïda per l’empresa Tramuntana Aventura i la durada de la mateixa és de 2 hores.

I una ruta nocturna pel Poble Antic d’Altea el 25 de juny, amb eixida a les 23:00h, si les restriccions horàries ho permeten, des de la Plaça de l’Església Nostra Senyora de l’Consol, és l’última de les activitats proposades en este nou cicle de activitats turístiques.

“Hem cregut que celebrar esta ruta guiada pels carrerons del nostre Poble Antic en nit de lluna plena és una activitat atractiva i singular sobretot per als turistes. A la bellesa que ja presenta l’espai s’uneix en este cas la llum natural de la lluna en tota la seua esplendor”; ha apuntat l’edil.

La ruta estarà dirigida pel guia local Joan Such; el màxim de persones serà de 19 més el guia i la durada de l’activitat és aproximadament d’una hora i mitja. Esta ruta està subjecta a canvis atenent a les mesures sanitàries establertes en esta data.

Com a responsable municipal de Turisme, Xelo González, anima alteans, alteanes i visitants a participar d’estes activitats gratuïtes que permeten als participants conèixer el patrimoni alteà de forma divertida i en família.

A l’tractar-se d’activitats amb aforament limitat, cal inscriure’s prèviament a l’Oficina Municipal de Turisme, situada al c / Sant Pere 14; telefonant al 965 84 41 14 o bé al electrònic altea@touristinfo.net . És obligatori l’ús de la mascareta.

Pin It on Pinterest