Select Page

Les finals femenines del Marina Baixa Cup se celebraran a Altea.

Tres són els tornejos de futbol que arribaran a Altea els mesos de juny i juliol: el Marina Baixa Weekend, del 9 a l’11 de juny; Jugons Cup, del 22 al 25 de juny i el ja tradicional Marina Baixa Cup que tindrà lloc del 29 de juny al 2 de juliol. Així ho han donat a conèixer l´edil d´Esports, Pere Barber i Ginés Valcarcer, responsable de l´organització d´estes tres cites futbolístiques.

“És un orgull rebre a Altea este tipus d’esdeveniments i vull agrair a l’organització el seu treball i el que haja pensat amb Altea com a seu de les trobades que es disputaran”; ha assenyalat el responsable municipal dʻEsports.

Com ha indicat Barber, “els diferents equips de les Escoles Esportives i també de la UD Altea participaran en els diferents tornejos, entre ells estos tres, i des de la coordinació dʻEsports ja sʻestà treballant en el seu repartiment perquè tots puguen participar”.

Per la seua banda, Gines Valcarcer ha agraït la col·laboració i acolliment del municipi a les diferents cites esportives que es duen a terme a Altea. “Fa 15 anys que vam tenir el primer contacte amb Altea i des de llavors sempre som ací. Els ajudants alteans que tenim són increïbles i ho voldria destacar”.

“El primer torneig de l’estiu serà el Marina Baixa Weekend, on ja tenim 150 equips confirmats procedents sobretot de Toledo, Madrid, Alacant, València i Múrcia. A Altea es farà servir el camp de futbol de gespa artificial. El Marina Baixa Weekend és un torneig de futbol 8, destinat a xiquets d’entre 4 i 11 que vénen acompanyats pels seus pares; cosa que significa un gran volum de gent”, ha explicat Valcarcer qui ha avançat que hi haurà una presentació doble a Terra Mítica, a la qual estan convidats tots els equips participants.

El torneig següent, el del 22 al 25 de juny, Jugones Cup, és la primera vegada que es realitza i és un torneig en què participaran uns 200 equips, procedents majoritàriament de Madrid. Al municipi s’utilitzarà el camp de futbol de gespa artificial i també les instal·lacions d’Altea la Vella.

I el tercer dels tornejos presentats és la Marina Baixa Cup, que fa 15 anys que està en marxa. Este any compta amb una novetat, que és la participació d’un important nombre d’equips femenins i les finals dels quals se celebraran a Altea. “Hui som referent de la participació d’equip femenins i Altea ha apostat per ser seu dels seus partits i finals”; ha declarat Ginés Valcarcer, que ha conclòs animant la població a gaudir del futbol durant estes tres propostes.

Pin It on Pinterest