Select Page

Les edils de Cultura i Altea la Vella, Aurora Serrat i Maria A. Laviós, respectivament, han anunciat la nova programació cultural prevista per a Altea la Vella destinada a tots els públics.

En paraules de la responsable municipal de Cultura, “a causa que la situació sociosanitària està millorant, creiem que és essencial reprendre l’activitat cultural a Altea la Vella amb activitats de tot tipus, teatrals, musicals, de cinema, per a públic familiar, públic infantil i per a adults. Activitats que complementen les que es duen a terme a Altea”.

Per la seua banda, la regidora d’Altea la Vella ha estat l’encarregada de desvetllar esta programació i ha manifestat satisfacció per “poder presentar noves activitats per a Altea la Vella ja que les realitzades fins al moment van tenir molt èxit i després de l’aturada a conseqüència de la pandèmia ara és el moment de reprendre-les “.

Programació

8 de maig a les 20h al Centre Cultural d’Altea la Vella se celebrarà un concert del pianista alteà Luis Alvado Hernández que interpretarà obres de diferents estils. Des del classicisme, passant pel romanticisme i fins arribar a diferents escoles nacionals.

9 de maig a les 12:30 als jardins del Centre Cultural la SRM d’Altea la Vella oferirà el concert “Llegendes del Pasdoble”.

6 de juny a les 17:00h el Centre Cultural acollirà el teatre infantil “el maravellós viatge de la Lea”. Un espectacle de teatre musical que compta amb nombrosos reconeixements.

13 de juny a les 17: 00h a la plaça de l’extensió administrativa i ambulatori, tindrà lloc l’actuació del mag Dálux, que és un espectacle de màgia i música per a tots els públics.

A més d’estes cites amb la cultura, l’Ajuntament té previst el reprendre les projeccions de cinema, que en breu seran anunciades.

Les dues edils han coincidit a ressaltar la varietat del programa organitzat, així com convidar els veïns i veïnes d’Altea la Vella i Altea a participar de les mateixes amb la seua assistència.

“La cultura és segura”; han conclòs subratllant Aurora Serrat i Maria A. Laviós i com és habitual se seguiran les recomanacions anti COVID-19 com és l’ús obligatori de la mascareta i el distanciament entre els assistents.

Pin It on Pinterest