Select Page

Des de l’Ajuntament d’Altea es comunica a la població l’execució de les obres que Ferrocarrils Generalitat Valenciana està duent a terme al baixador de Garganes, situat entre el Centre Social i el consistori, consistent en el rebaix d’andanes per a la seua adaptació al tren dual d’Alacant de la línia 9 del TRAM.

Per tal motiu, a hores d’ara s’està construint una andana provisional, davant de l’existent, mitjançant tarima desmuntable perquè preste servei als usuaris durant el temps que duren les obres.

L’Ajuntament vol fer saber que estes obres, consistents en el rebaix d’andanes, tenen una durada prevista de 4 mesos, tot i la qual, seran els primers dies els que registren les majors molèsties per soroll durant la nit, ja que estes s’executaran en horari de 23:00 a 06:00h i s’han de demolir les andanes actuals.

Així mateix, el carrer Ferrocarril romandrà tancat al trànsit en este horari nocturn i la resta del dia estarà obert i no s’executaran obres pel fet que el servei de tren es manté en funcionament.

Des de l’Ajuntament, es demanen disculpes a la població i veïns de la zona per les molèsties que puga ocasionar l’actuació durant la nit i es destaca la millora del servei que podran gaudir una vegada  concloguen estes obres.

Pin It on Pinterest