Select Page

Una trobada oberta a totes les persones “implicades en l’alimentació i cura dels gats de carrer”.

La Regidoria de Sanitat i Benestar Animal d’Altea juntament amb les Associacions de Protecció Animal del municipi ha organitzat la primera reunió amb els alimentadors de colònies felines, amb l’objectiu d’iniciar la campanya CER després de la signatura del Conveni.

El regidor de l’àrea José Luis León Gascón vol convidar “a totes les persones que se senten identificades amb colònies felines, estiguen en associacions locals pel benestar animal o busquen ajudar voluntàriament en les gestions referents al mètode CES-CER, al fet que s’inscriguen i assistisquen a la ponència”. Cal destacar que a causa de la situació sanitària la reunió es realitzarà de manera telemàtica el pròxim 29 d’abril a les 15 hores.

Aquesta primera trobada està dirigida “a tots els interessats, ciutadania i associacions, especialment als implicats en l’alimentació i cures dels gats de carrer”. La reunió estarà dirigida pel regidor de Sanitat José Luis León Gascón, moderat per Mariola Terrer, coordinadora CER Altea i estarà impartida per Raphaela Fischer, presidenta de l’Associació BIGATOS.

Formació coordinada

El principal objectiu és el de formar a totes les persones que alimenten gats de carrer en els protocols a seguir d’una forma unificada, per a aconseguir el benestar dels animals i evitar colònies descontrolades. La trobada es desenvoluparà via telemàtica i els interessats a participar hauran d’enviar un e-mail a bigatosasociacion@gmail.com o per Whatsapp al número de telèfon 636 92 40 46 amb la següent informació:

  • NOM I COGNOMS DE L’ALIMENTADOR/GESTOR DE LA COLÒNIA
  • DOMICILI
  • TELÈFON
  • UBICACIÓ EXACTA DE LA COLÒNIA
  • ANTIGUITAT DE LA COLÒNIA I NOMBRE DE MEMBRES
  • PARTICIPACIÓ EN ALTRES CAMPANYES
  • ESTERILITZACIONS REALITZADES I PENDENTS
  • TRACTAMENTS ANTERIORS REALITZATS EN LA COLÒNIA
  • CLÍNICA VETERINÀRIA AMB LA QUAL SOL TREBALLAR

Una vegada rebuda la informació, s’enviaran les claus d’accés per a participar a través de la Plataforma ZOOM.

Pin It on Pinterest