Select Page

La pública emprèn una actuació en estos espais dins d’un ampli pla de renovació i manteniment de les zones verdes d’Altea.

 Acaben de finalitzar les tasques de renovació i manteniment de dos dels racons que són lloc de pas diari de centenars d’alteans i visitants. L’edil de l’àrea, Diego Zaragozí ha destacat “el magnífic treball que s’està duent a terme des de La Pública, per tenir cura dels espais verds i millorar la imatge de la nostra Altea”.

Pont de Moncau

En el cas de xicotet jardí de Pont de Moncau els treballs han consistit en l’eliminació del got de la font existent “i que portava anys sense funcionar”, ha comentat el regidor. A més s’ha procedit a construir un mur mitger per reduir el pendent, amb materials similars als existents a la zona. També s’ha dut a terme la reposició de terra vegetal, així com la instal·lació de 3 punts de llum. Zaragozí ha assenyalat que “s’han plantat noves espècies resistents i amb poca necessitat hídrica, a part de crear dues zones de rocalla amb plantes de flor i s’ha aprofitat el moment, per a realitzar una renovació total del sistema de reg automàtic”.

Entre les diferents espècies ja plantades es troben les veròniques, agathas, westringia, Viburnum, Cordyline pink, Scaevola i pelargonium. Cal dir que els treballadors de La Pública han reutilitzat a més diversos materials que es conservaven en perfecte estat com àrids, rocalla i escorça de pi.

Carrer Alcoi

En esta operació de renovació, que la Brigada de Parcs i Jardins està desenvolupant per tota la localitat, també s’ha conclòs esta setmana la de la zona situada al Carrer Alcoi. Allà s’ha eliminat tota la coberta vegetal que s’havia degradat amb el temps i també s’ha procedit a la renovació de tot el sistema de reg. En este espai s’han plantat exemplars de verònica, margarida, pelargonio, murta, teucrium i s’ha reforçat la zona amb material geotèxtil i àrids.

El responsable municipal ha ressaltat “l’enorme sensibilitat” amb la qual treballen des del servei de jardineria de la pública, que sempre actua amb criteris tècnics. “Actualment s’està realitzant un treball periòdic de manteniment dels parcs i jardins de la localitat. I és que tant l’equip de govern com els responsables de La Pública apostem de manera decidida per omplir de zones verdes i per tant de vida, Altea”; ha conclós el regidor.

Pin It on Pinterest