Select Page

Un any més la pandèmia de la COVID-19 obliga a l’Agència Estatal d’Administració Tributària a substituir la campanya presencial de la Renda pel Pla “Le llamamos” que permet realitzar la Declaració de la Renda per telèfon. Així ho ha comunicat l’edil d’Hisenda Xelo González.

Com explica la regidora, Altea és municipi col·laborador de l’Agència Tributària Valenciana, de manera que els ciutadans podran fer ús del correu oacrenta_atv@gva.es  que l’ATV ha habilitat per resoldre els dubtes que els puguen eixir pel que fa a l’aplicació de deduccions autonòmiques i qüestions particulars en les declaracions dels ciutadans del municipi.

En el cas que es vulga que l’Agència Tributària li telefone i li confeccione la seua renda per telèfon cal registrar la sol·licitud, des del 4 de maig fins al 29 de juny, per les següents vies:

Internet

Telèfon

  • Automàtic, 901 12 12 24 o 91.535 73 26. També podrà de forma automàtica anul·lar qualsevol tipus de cita que haja concertat per a la campanya de Renda.
  • Atenció personal, 901 22 33 44 o 91 553 00 71, de dilluns a divendres de 9 a 19 h.

A més s’ha habilitat un servei telefònic d’Informació Tributària Bàsica per dubtes que és el 901 33 55 33, accessible també a través del 91 554 87 70 en horari de dilluns a divendres, de 9 a 19 hores.

I l’eina “Informador de Renda” li permetrà obtenir, de forma fàcil i intuïtiva, informació general sobre l’IRPF en https://www2.agenciatributaria.gob.es/wlpl/AVACCALC/InformadorRenta2020

Xelo González ha indicat que, “l’ATV començarà a cridar a partir del 6 de maig de 2021, per confeccionar i deixar presentada la declaració de renda 2020. L’edil ha recordat que es necessita aportar el número de referència, per al que haurà de disposar del DNI / NIE, la data de validesa, d’expedició o nombre de suport i casella 505 de la Renda 2019”.

“Perquè l’Agència Tributària li confeccione la declaració de renda, a més de reunir els requisits de límits i naturalesa de rendes, és necessari que registre la seua sol·licitud de cita per a ser atès”; ha conclòs la responsable municipal d’Hisenda.

Pin It on Pinterest