Select Page

La Confederació de Mercats d’Alacant, Castelló i València, Confemercats CV, ha celebrat la seua Assemblea Extraordinària de manera telemàtica i en la mateixa s’han aprovat els membres de la Junta Directiva. Una junta directiva en la qual està present al Mercat d’Altea a través de Pepa Moltó, des d’ara, vicepresidenta segona de l’entitat.

En paraules de Moltó, “estic molt contenta de poder posar en valor el nostre mercat, que tot i ser xicotet en grandària, gaudeix de reconegut prestigi pel que fa a qualitat de productes i serveis a tota la comarca de la Marina Baixa, i que ha servit perquè els nostres homònims provincials confien en nosaltres perquè els representem”.

La Confederació s’erigeix ​​com a lobby, alçant la veu, donant visibilitat i posant en valor el caràcter essencial i de proximitat dels mercats municipals de tota la Comunitat Valenciana. L’organització es crea com a referent, comptant en l’actualitat ja amb 1.300 empresaris, que pertanyen a 22 mercats d’Alacant, Castelló i València i que generen en l’autonomia 3.442 llocs de treball directes.

La representant alteana ha revelat que, “demà dimarts es produirà la primera reunió telemàtica amb el nostre conseller Rafael Climet, que tant reconeixement i suport ha demostrat tenir amb el sector, especialment durant l’etapa més dura del confinament, reconeixent el nostre caràcter d’essencial i de servei a la ciutadana”. “Una cita en què tindrem l’oportunitat de presentar el nostre projecte de futur i de transmetre les nostres inquietuds”; ha afegit Pepa Moltó, que no ha deixat passar l’oportunitat de reivindicar als mercats com “temples on es dóna culte a la gastronomia popular dels territoris, que sens dubte, és un dels senyals d’identitat de la Comunitat València i, per tant, tenim l’obligació de protegir i conrear per a les generacions futures. Són part del patrimoni Cultural dels nostres pobles i ciutats i que a més, històricament exerceixen la funció pública de ser els eixos vertebradors del propi municipi juntament amb la casa consistorial “.

Des de l’Ajuntament, l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz ha felicitat Pepa Moltó en particular i al Mercat d’Altea en general pel nou càrrec que ostenta dins de la Confederació de Mercats de la Comunitat Valenciana; així com ha ressaltat “la importància que per al Mercat d’Altea té este fet, perquè no deixa de ser un reconeixement a la bona tasca que s’està fent des de la seua Junta Directiva i des dels propis comerciants del mercat”.

Una vegada més, De la Hoz ha mostrat el suport de l’Ajuntament d’Altea al comerç local i en este cas concret al Mercat d’Altea que baix un mateix prisma corporatiu aglutina les diferents propostes comercials”.

Pin It on Pinterest