Select Page

Este dissabte, 27 de març de 2021, si les circumstàncies sanitàries ho hagueren permès, s’hauria celebrat la gala de lliurament dels “Premis Altea de Literatura i Investigació 2021”, en la qual s’haurien donat a conèixer les resolucions dels corresponents jurats . No obstant això, com l’actual situació no ho permet, l’organització dels guardons ha decidit ajornar l’esdeveniment a la nit del dissabte 19 de juny de 2021; sempre que les mesures de contenció de la pandèmia per COVID-19 ho permeten.

Com ha indicat l’edil de Cultura, Aurora Serrat, “ens haguera agradat celebrar la gala a la data habitual, però tant l’any passat com este s’ha vist condicionada per la situació sanitària i social que estem travessant a conseqüència de la pandèmia”. “L’organització ha decidit ajornar a juny la celebració de la gala i este fet permetrà que els diferents jurats puguen disposar de més temps per a la lectura i la valoració dels treballs presentats”; ha afegit la regidora.

Serrat ha apuntat que en esta 5a edició s’ha produït un nou rècord absolut de participació, amb un total de 161 originals: 90, al “Premi Carmelina Sánchez-Cutillas de Novel.la i Prosa Creativa”; 59, el “Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil”; i 12, al “Premi d’Assaig i Investigació Francesc Martínez i Martínez”.

Aurora Serrat ha conclòs recordant que “este any la gala dels Premis Altea de Literatura i Investigació homenatjarà la memòria del pintor Batiste Sant Rok (Altea 1937-2016), Premi Estela d’Honor. Des de l’Ajuntament d’Altea fem una invitació pública a totes les persones que tinguen a casa obra de Batiste Sant Rok perquè col.laboren enviant a cultura@altea.es  fotos de les pintures del singular artista, per tal de crear un museu virtual que serà presentat durant la gala”.

Pin It on Pinterest