Select Page

Diego Zaragozí: “les platges d’Altea són un senyal d’identitat del nostre poble, de manera que l’objectiu principal és que estiguen en perfecte estat perquè Altea mostre la seua millor imatge i contribueixen al benestar de la ciutadania i a la reactivació econòmica”

Els treballadors de La Pública estan desenvolupant diverses actuacions per dotar les platges de la localitat de tots els serveis de cara a la primavera que ve. Com ha destacat el regidor d’Infrestructuras i responsable de la pública, “s’està procedint a l’acondicionament de les platges alteanes amb la instal·lació de les passarel·les, el condicionament dels rentapeus, papereres, casetes i WC”.

En paraules de Zaragozí, “és important tenir a punt les platges de cara a la Setmana Santa, però sobretot el que fem a Altea és treballar perquè les nostres platges estiguen en les millors condicions durant tot l’any”.

Altea compta amb 8 km de costa esquitxades per magnífiques platges de cant rodat. Zaragozí ha recordat que “les nostres platges són un senyal d’identitat del nostre poble i una part important del nostre atractiu, de manera que l’objectiu principal és que estiguen en perfecte estat perquè Altea mostre la seua millor imatge i contribueixen al benestar dels alteans i alteanes i a la reactivació econòmica. Però això sí, matisa l’edil, sempre dins del marc de la prudència i de les mesures de precaució sanitàries per al control de la pandèmia”.

“Els operaris de la pública han desenvolupat una important tasca de aplanat i condicionament en tota la costa alteana. Concretament ja s’ha actuat a les platges de Cap Blanch, La Roda, l’Espigó i Cap Negret i es va a continuar per l’Olla i les platges de la Barreta i Mascarat”. Ha explicat l’edil, qui per finalitzar ha matisat que “les restes de Poseidonia que s’acumulen a la riba són reduïdes per un tractor especial i es procedirà a barrejar-les amb els còdols, mantenint així dins l’ecosistema, tal com recomana en estos casos l’Institut d’Ecologia Litoral”.

Pin It on Pinterest