Select Page

Hui, 5 de març, la Regidoria de Comerç inicia les accions promocionals de la plataforma “Alteamarket”, el Centre Comercial En línia del conjunt d’empreses de comerç i serveis d’Altea. Es tracta d’una fase de deu dies de prellançament amb l’objectiu de generar expectació i informar de la seua activació oficial el 15 de març. Així ho descriu Miguel de la Hoz, regidor de Comerç.

Alteamarket pretén acostar el comerç local a tota la població de la comarca i facilitar l’accés a les compres, ja que, a més de poder anar a la botiga física ara es podrà accedir al seu aparador i els seus productes des d’una finestra virtual. És un espai comercial virtual que ja compta amb més de 75 empreses adherides i prop de 4.000 productes i serveis de tota mena. De moment, els usuaris ja poden inscriure’s com a interessats en www.alteamarket.com. A més, entraran en el sorteig de 100 € en xecs de compra.

Segons ha explicat l’edil, “el servei impulsa el desenvolupament de l’omnicanalitad i permet que les empreses i negocis d’Altea posen a la disposició dels clients, els seus productes i serveis 24 hores al dia, 365 dies a l’any. Aportant així un valor afegit a clients i ciutadans.” I a més, ha destacat que “fomenta la innovació i la col·laboració dins del sector empresarial, i la gestió publicoprivada”.

La iniciativa està impulsada per la Regidoria de Comerç i compta amb el treball de les associacions empresarials ALCEA i Fira d’Esdeveniments Altea. Les entitats organitzadores volen recordar a les empreses i negocis d’Altea, que encara no formen part del projecte, que l’accés continua obert.

Pin It on Pinterest