Select Page

Com expliquen els edils d’àrea, Miguel de la Hoz i Maria A. Laviós, a partir d’ara Jovempa Marina Baixa i l’Ajuntament duran a terme accions conjuntes per impulsar objectius comuns, com ara el projecte “Altea Emprende”.

Segons les dades aportades per l’edil de Comerç, “la propera anualitat, Jovempa i l’Ajuntament signaran un conveni de col·laboració, pel qual l’entitat rebrà 2.000€ per al desenvolupament d’activitats i el foment de l’ocupació jove”.

I entre les activitats que Jovempa té en el seu calendari per als propers dies, la tradicional BBQ, barbacoa, que té per objectiu el foment de les relacions empresarials en un entorn distès, així com la promoció de les empreses de la comarca entre futurs clients i proveïdors.

Esdeveniment que tindrà lloc demà divendres, 8 d’octubre a partir de les 14h al restaurant “l’Olleta”. Situat a la partida de l’Olla 25 -Vila Gadea-.

Més informació a marinabaixa@jovempa.org o telefonant al 619.385.317.

“Considerem que és una bona ocasió perquè els empresaris de la comarca de la Marina Baixa es relacionen i augmenten la seua xarxa de contactes a la vegada que promocionen les seues empreses i gaudeixen d’una jornada marcada pel bon ambient generat entre els empresaris assistents i col·laboradors. “Ha afirmat Alejandro Gómez, Vicepresident de Jovempa Marina Baixa

Pin It on Pinterest