Select Page

Amb l’entrada en vigor hui, 1 de març, de les últimes mesures aprovades per la Generalitat Valenciana contra la COVID-19, Pere Barber, regidor d’Esports, ha anunciat la tornada de l’activitat a la Ciutat Esportiva d’Altea dels equips amb oportunitat d’ascendir a categoria nacional. Els clubs hauran de presentar el certificats de la seua Federació que acrediten estar en les categories requerides.

Les actuals restriccions ofereixen la possibilitat de realitzar entrenaments a l’equip Sènior Femení d’handbol i Sènior Masculí de Bàsquet. De la mateixa manera, donat que la pràctica s’efectua en espais exteriors, també podran continuar l’activitat tots els equips de pilota valenciana i les categories F11 de futbol. Pel que fa als vestuaris, només estaran disponibles per als equips sèniors.

L’edil valora positivament esta oportunitat i explica que “estem valorant la possibilitat de que els equips que entrenen als pavellons, puguen fer-ho a l’exterior i reprendre l’activitat quan abans siga possible”. També recorda que els entrenaments hauran d’acabar a les 21.30h per complir amb el toc de queda vigent. Des de l’oficina es posaran en contacte amb els clubs per a coordinar horaris.

Pin It on Pinterest