Select Page

A causa de la pròrroga fins a l’1 de març de les mesures adoptades davant la Covid-19, el comité organitzador de les 200 milles a2 es reuneix per a valorar la situació.

Divendres passat 12 de febrer la Conselleria de Sanitat anunciava la nova pròrroga de les mesures de prevenció implantades a la fi del mes de gener, les quals restringeixen l’activitat esportiva organitzada per clubs o entitats, limiten les trobades socials i familiars a dues persones i confina als municipis de la Comunitat Valenciana amb més de 50.000 habitants durant el cap de setmana i els dies festius.

Després de valorar la situació i reunir-se el Comité organitzador de la XXXV edició de la Regata d’Hivern 200 milles a2, el Club Nàutic Altea segueix avant amb la planificació de la regata, perquè aquesta se celebre dins del calendari esportiu d’hivern 2021, i manté obert el termini d’inscripció.

El Comité Organitzador va considerar oportú ajornar l’eixida, que estava prevista per al dia 26 de febrer, al dia 5 de març de 2021 a les 12.00 hores, sempre que la situació sanitària i les mesures de prevenció ho permeten a partir del dia 1 de març.

En cas de veure’s obligat a ajornar l’esdeveniment de nou, el CN Altea post- posaria la data d’eixida com a màxim fins a setmana santa, ja que aquesta època representa la culminació de l’època hivernal i les seues dures condicions que donen format a la regata 200 milles a2.

Pin It on Pinterest