Select Page

El passat dijous 11 de febrer, tenia lloc l’última reunió del Consell de Dones del municipi, dirigida per la regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez. La cita va estar protagonitzada per les valoracions sobre les activitats i accions previstes amb motiu de la celebració del Dia de la Dona. Així ho donava a conéixer la responsable de l’àrea.

Pel que fa a l’activitat local, es va presentar la I Cursa de la Dona, com a activitat central de la jornada, i el repartiment d’adhesius pel comerç alteà perquè puguen adherir-se a la campanya de mobilització. “Aquest any el missatge que es vol transmetre és la fragilitat del procés per la igualtat, posant d’exemple l’endarreriment patit durant la pandèmia” indicava l’edil. La reunió també va rebre la proposta de la representant de l’IES Altaia, qui presentava la possibilitat de realitzar xarrades temàtiques als instituts de la localitat.

D’altra banda, la regidora va fer ressò de les decisions aprovades en el Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa, entre les quals destaca l’impuls d’un concurs de Tik-Tok, sobre el qual es donarà més informació pròximament. Segons Vicenta Pérez: “s’espera una resposta positiva entre els més joves, ja que es tracta d’una de les xarxes socials més utilitzades per ells”. I afegeix que “és una manera de normalitzar conductes feministes a través d’una plataforma de continguts virals que utilitzen diàriament”. A més, s’informà sobre l’adquisició de pancartes entre tots els municipis per a penjar als edificis públics i a disposició de la gent per a posar-les als seus balcons.

De la mateixa manera, l’edil afirma que també participaran de les campanyes organitzades des del Ministeri d’Igualtat i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives fent d’altaveu d’estes.

Pin It on Pinterest