Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha organitzat un equip de treball format per les regidories de Foment de l’Ocupació, Comerç, Turisme, Cultura i Esport que ja està treballant en l’elaboració de les bases que regularà les ajudes Parèntesi per a les xicotetes pimes i autònoms de la localitat. L’objectiu principal és poder obrir la convocatòria en la brevetat més gran possible.

Pel que fa al transcurs de la gestió, la Junta de Govern Local té previst aprovar aquestes ajudes la pròxima setmana i, així, enviar-ho al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant per a la seua publicació. En aquest punt, ja es podrà obrir la convocatòria per a presentar la sol·licitud amb la documentació necessària. Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, recomana realitzar les sol·licituds tan prompte com siga possible per a “reaccionar a temps en cas de necessitar resoldre qualsevol error en la tramitació i garantir que no es quede cap ajuda per atorgar per manca de documents”.

L’import en ajudes del que disposa Altea és de 1.371.921 €, dels quals l’Ajuntament ja ha rebut el 62,5% corresponent a l’aportació de la Generalitat Valenciana. Maria Antonia Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació remarca: “Els Ajuntaments tenien fins al 5 de febrer per adherir-se al pla i, en el cas d’Altea, ho vam fer de seguida. Per aquest motiu, hem rebut la part corresponent de la Generalitat de manera immediata.” De la mateixa manera, explica que l’Ajuntament està treballant en la modificació de crèdit per posar la seua part i es manté a l’espera que la Diputació d’Alacant també ingresse la seua part corresponent.

Per als interessats en realitzar la sol·licitud, abans de la publicació de les bases, l’Ajuntament informarà de la documentació que hauran d’aportar perquè la tinguen preparada abans de l’inici de la convocatòria. Per a comprovar si es compleixen els requisits d’accés a les ajudes, la Generalitat ha habilitat un portal digital: https://plaresistir.gva.es/buscador.html

Poden seguir tota la informació i qualsevol novetat al respecte en els perfils de xarxes socials de AEDL, Regidoria de Comerç i Visit Altea.

Pin It on Pinterest