Select Page

La clausura dels parcs infantils d’Altea en aquests dies, decretat  per evitar contagis per coronavirus, s’està aprofitant per part de la Pública amb l’objectiu avançar en la millora i manteniment d’estos espais.

Els operaris de Serveis Tècnics de la Pública han realitzat un estudi de les instal·lacions a partir de les comprovacions del seu estat sobre l’existència d’òxid, desgastos, grafits o la necessitat de reposició de peces. L’actuació ha arrancat aquesta setmana al parc del Passeig Sant Pere i es preveu condicionar tots els parcs de la localitat en els pròxims dies.

El regidor de la Pública, Diego Zaragozí, assenyala: “Hem volgut aprofitar aquest període de tancament per a reparar les deficiències i millorar la imatge de les zones recreatives infantils”. I afig: “Algunes d’elles havien patit pintades. Els parcs són de tots i faig una crida al civisme per a tindre’ls cuidats, ja que són els llocs on juguen els nostres xiquets”.

Pin It on Pinterest