Select Page

La plaça de l’Ajuntament d’Altea s’omplirà d’activitats especialment dissenyades per al públic infantil i per al gaudi de tota la família, organitzades per les Regidories de Comerç i Educació.

El dissabte, en horari de 12.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores, s’han programat diverses activitats per a totes les edats com una pista de psicomotricitat per als més xicotets, jocs de fusta, una gimcana, jocs inflables, photocall i múltiples sorpreses que dinamitzaran aquesta zona de la ciutat.

El diumenge, Altea comptarà amb una visita molt especial, el programa La Colla d’À Punt portarà a la Banda dels Feretes i Dani Miquel els cuals actuaran a partir de les 10.00 hores. Durant la jornada, que finalitzarà a les 14.00 hores, hi haurà tallers, jocs, punt de lectura i més sorpreses.

“Des de les Regidories d’Educació i Comerç hem volgut organitzar diverses activitats per al públic infantil amb l’objectiu de gaudir en família i continuar amb la dinamització de la ciutat en aquesta època nadalenca”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor de Comerç i Educació.

Pin It on Pinterest