Select Page

Amb l’objectiu d’ajudar a l’alumnat de 1r de l’ESO a seguir una formació on line, la regidoria d’Educació i l’IES Bellaguarda han posat en marxa un curs formatiu que permeta a estos i estes alumnes tenir els coneixements suficients per fer ús dels mitjans digitals necessaris, com és per exemple Aules. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Vicenta Pérez.

Segons els detalls aportats per l’edil, el curs s’impartirà a l’aula d’informàtica del propi institut, en horari lectiu i en sessions de 2,5h per a cada un dels dos grups formats. Pérez ha explicat que, “no tot l’alumnat de 1r d’ESO assistirà al curs per tenir ja els coneixements suficients per seguir este tipus de formació a través de plataformes digitals i els que si assistiran han estat elegits pel mateix centre educatiu”.

“Davant d’esta anòmala situació que estem vivint a conseqüència de la COVID-19, la regidoria d’Educació ha decidit donar suport a aquelles iniciatives que faciliten a l’alumnat continuar amb la seua formació i en este cas la seua formació a través dels entorns digitals”; ha assenyalat l’edil, qui ha apuntat que la primera classe s’impartirà divendres que ve.

Pin It on Pinterest