Select Page

La Regidoria d’Esports anuncia que el proper dilluns 11 de gener es reobrirà el Complex Esportiu Joan Montiel per a les escoles esportives municipals i per als aficionats que habitualment realitzaven els seus partits amistosos.

Esta obertura s’ha fet possible gràcies a la contractació de dos operaris a través del Pla Ecovid, qui seran els encarregats de vigilar que es complisquen les mesures de seguretat i higiene en el recinte. Per aquest motiu, Pere Barber, Regidor d’Esports, vol “agrair a la regidoria d’Ocupació tot el treball fet per a que dos persones s’hagen pogut incorporar i així poder reobrir la instal·lació”.

Per a poder accedir al mateix caldrà reservar amb cita prèvia i comptar amb el permís de la Regidoria d’Esports per poder utilitzar les instal·lacions. De moment, els vestuaris seguiran tancats degut a les restriccions sanitàries actuals.

“Estem molt satisfets de poder donar esta notícia, ja que feia temps que veníem treballant per poder donar una sol·lució a la problemàtica que havia sorgit en l’obertura del Complex Esportiu d’Altea la Vella degut a les restriccions sanitàries esdevingudes per la pandèmia. Ara, per fi, podem reobrir les instal·lacions i la gent podrà tornar a gaudir d’elles, sempre seguint les mesures de seguretat”, manifestava el regidor.

Pin It on Pinterest