Select Page

En homenatge a la mítica agrupació musical dels anys 50  

La Corporació Municipal, reunida telemàticament en Plenari Ordinari, aprova per unanimitat la denominació de la Plaça Orquesta Azul. Este nou nom titula al pàrquing que es troba ubicat al final del Carrer Filharmònica, que no disposava de nom propi.

Es tracta d’una proposta presentada pel grup “Els Tolerants”  en homenatge a esta banda de la dècada dels 50, vinculada a la Societat Filharmònica Alteanense. Estava formada per Francisco Perez Devesa “Francisco el Mestre”, a la trompeta; el trombó, Antonio Bellido Muñoz; Andrés Cortés Such, trompeta; José Coello Such, saxo; Timoteo Laviós Llobell, saxo; Francisco Llinares Ballester, saxo; Francisco Coello Such, saxo; Vicent Lloret, saxo; José Mayor, trompeta; i Andrés Lòpez Muñoz, batería.

Entre altres punts, la Corporació també ha aprovat el nomenament de Maria Ángeles Flores com a Jutgessa de Pau substituta. La proposta ha sigut aprovada amb 13 vots a favor de la candidata.

Per últim, el Plenari ha procedit a l’aprovació de l’inventari de bens i drets de la Corporació de 2016. Aquest punt ha sigut aprovat amb els vots a favor de Compromís, PSOE, PP i Altea amb Trellat; i l’abstenció de Ciudadanos.

Pin It on Pinterest