Select Page

La regidora de Participació Ciutadana, Mari Laviós, recorda que es poden presentar propostes per al programa de pressupostos participatius “Altea Participa” fins al 10 de gener. En la seua quarta edició, es disposen de 120.000 euros per a portar a terme les idees plantejades emplenant el formulari online que podran trobar en la web de www.alteaparticipa.es; enviant les seues dades i proposta al mail de participacio@altea.es; o mitjançant registre d’entrada.

Des de la Regidoria s’insistix en la importància d’aquest procés posant d’exemple alguns dels projectes aprovats anys anteriors com: l’obertura del Carreró del Forn de la Viuda, la millora en l’accessibilitat al poliesportiu i el Camí de l’Algar, l’adequació del Barri de Cap Blanch o l’escultura “Amb el Nom d’Altea”.

Mari Laviós anima a participar en el procés “ja siga a títol individual o bé mitjançant associacions de veïns o un grup d’amics amb una proposta per a la millora d’Altea”. A més, valora aquest procés com “una oportunitat que donem des de l’Ajuntament per a que la ciutadania,  junt a nosaltres, governen i participen en la presa de decisions”.

Tota la informació relativa als pressupostos participatius es pot consultar en la pàgina web de www.alteaparticipa.es, la segona planta de la Casa de Cultura i a través del correu participacio@altea.es.

Pin It on Pinterest