Select Page

El grup de teatre local Pla i Revés ha presentat el que serà el seu nou estrena el proper 30 de gener, “Imperfectes coneguts” dirigida per Miguel de la Hoz. La presentació ha estat presidida per la regidora de Cultura, Aurora Serrat, que ha manifestat el suport municipal a qualsevol iniciativa cultural de la societat alteana i en este cas concret a una nova obra de teatre amateur de Pla i Revés que assegura diversió als espectadors .

L’autor del cartell és Diego Coello, que ha agraït a Pla i Revés el que pensara en ell per crear la que és la imatge d’esta divertida representació. Una representació que ix a la llum després de diversos mesos d’inactivitat del grup a conseqüència de la pandèmia i que torna als escenaris per fer passar una bona estona als espectadors en una època en la que tanta falta fa abstreure’s  de la realitat social i sanitària per la qual estem travessant.

Per la seua banda, Miguel de la Hoz, director de l’obra, ha manifestat satisfacció per la feina feta i ha destacat la implicació que han tingut els actors. De la Hoz ha declarat estar content amb el resultat.

I en nom del grup, el seu president, Joan Carratalà ha agraït tant a Diego Coello com a Miguel de la Hoz l’esforç que han dipositat en este nou treball de Pla i Revés que s’estrenarà a l’auditori de Palau Altea seguint les preceptives mesures de seguretat anti COVID-19. Així mateix, Carratalà ha expressat la il·lusió amb la qual el grup afronta este nou repte i ha donat les gràcies a alteans i alteanes per la seua resposta davant este nou estrena ja que les entrades a la primera representació es troben ja esgotades.

Pin It on Pinterest