Select Page

L’Oficina de Projectes Europeus d’Altea, encapçalada per Mari Laviós, posa en coneixement de la joventut d’Altea, l’oferta de cinc places de pràctiques remunerades en la Subdivisió de Serveis d’Adquisicions (PSB) del UNFPA a Copenhaguen, Dinamarca.

El Programa de Pràctiques Fons de Poblacions de Nacions Unides (UNFPA) cerca cinc participants per a realitzar pràctiques, inicialment per a tres mesos amb la possibilitat de pròrroga per tres mesos addicionals, des de gener de 2021.

El pla estratègic actual del UNFPA (2018-2021) es centra en tres resultats transformadors: posar fi a les morts maternes evitables; posar fi a la necessitat insatisfeta de planificació familiar; i posar fi a la violència de gènere i les pràctiques nocives contra dones i xiquetes. El UNFPA busca candidats i candidates que transformen, inspiren i presenten resultats sostinguts i d’alt impacte, que siguen bons treballadors en equip i transparents.

Els candidats i candidates seleccionades, secundaran als equips regionals i d’emergència de la Subdivisió de Serveis d’Adquisicions, i seran assignats en qualsevol de les següents àrees temàtiques:

Tema 1: Adquisicions del Programa Ordinari (serveis d’adquisicions i adquisicions prestats als programes administrats pel UNFPA).

Tema 2: Serveis d’adquisicions del UNFPA (serveis d’adquisicions prestats al govern i socis no governamentals). Tema 3: Adquisicions relacionades amb el cens. Tema 4: Adquisicions d’emergència. Tema 5: Coordinació d’activitats i funcions de l’equip regional/d’emergència dels temes d’adquisicions esmentats anteriorment.

El participant treballarà sota la supervisió directa del líder de l’equip temàtic i la coordinació amb altres equips de PSB com a Comunicacions, Garantia de Qualitat, Operacions, Equip de IT i Business Analytic. Les principals activitats estaran relacionades amb els serveis d’adquisicions del UNFPA (serveis d’adquisicions de tercers que el UNFPA PSB proporciona a clients externs, com a governs i ONG en països en desenvolupament.

Els participants han de complir amb els següents requisits:

Han d’estar matriculats en un programa de grau avançat o haver-se graduat en els últims dotze mesos. Programa de Postgrau en Relacions Internacionals, Desenvolupament Internacional, Cooperació Internacional, Estudis Globals, Administració Pública, Ciències Polítiques, Administració d’Empreses, Gestió de la Cadena de Subministrament, Adquisicions o Economia o una altra matèria rellevant d’una universitat reconeguda, escola de negocis o centre d’investigació. Han de tindre interès i experiència demostrats en el camp del desenvolupament internacional; habilitats lingüístiques i coneixement de MS Office i aplicacions de Google.

Els sol·licitants han d’enviar el seu currículum i carta de sol·licitud expressant el seu interès i motivació, i especificar l’àrea temàtica preferida abans del 18 de desembre de 2020 a les 17:00 hores a psb.vacancies@unfpa.org, citant en l’assumpte “Passantia PSB 2021 – (Indicant TEMA 1 / TEMA 2 / TEMA 3 / TEMA 4 / TEMA 5)”. Per a obtindre més informació, es pot consultar la web https://www.jobindex.dk/jobannonce/376805/interns-5-positions-in-unfpa-copenhagen-denmark?lang=en.

Pin It on Pinterest